By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-May-2006 10:26 Email | Share | | Bookmark
submit assingment

dari jauh
bertentang dengan seteru masing-masing
yeaahh katak dah pening
View all 7 photos...
assalamualaikum....

Sebelum saya meneruskan penceritaan hari ini, ada baiknya saya perkenalkan dulu watak utama:~
Gara ~ dari siri anime Naruto (hasil pinjam)
Froggy ~ katak mainan ku
Kisah nya bermula begini, apabila saya menanya kan soalan kepada pemilik watak utama tersebut tentang siapakah yang akan menang jika Gara berlawan dengan katak. Pemilik watak utama tersebut tentulah menyokong Gara nya. Jadi untuk menjadi adil, pertandingan diantara kedua belah pihak dianjurkan. Perlawanan sememangnya sengit tak terkata. Pelbagai jenis cakera yang super hebat dilemparkan oleh Gara kepada Froggy, namun Froggy seperti yang dijangka tidak akan mengaku kalah dengan begitu mudah. Dengan kuasa lompatan tahap cipan kacuk, Froggy telah berjaya mengatasi Gara di peringkat pertama. Sesungguhnya tahap kuasa Gara ternyata lebih dari jangkauan. Kerana pada pusingan pertama, Gara hanya mengeluarkan cakera-cakera nya yang paling rendah. Maka, apabila melihat yang kuasa Froggy hanya lah setakat melompat. Gara bertindak menaburkan pasir ke mata Froggy menyebabkan Froggy tidak dapat melihat dengan baik ke arah mana ia ingin melompat. Lalu, terlompat-lompat katak lah Froggy sehingga kepalanya menjadi pusing akibat beberapa kali terhantuk dengan dinding. Kasihan Froggy. Akibat keadaan matanya yang tidak dapat melihat dan kepalanya yang pusing, termaktublah sesungguhnya Gara adalah pemenang dan juara diantara juara. Lalu piala Thomas itupun berpindah milik setelah 3 tahun berturut-turut menjadi milik Froggy. hehehehe ~~SELAMAT MENONTON PIALA THOMAS~~BERSUKAN UNTUK KESIHATAN~~MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA~~SOKONGLAH TEAM MALAYSIA~~MALAYSIA BOLEH~~ YEAHHHHH !!! ^___^
wassalam






Thursday, 4-May-2006 17:01 Email | Share | | Bookmark
tugasan baru ^__^



Setelah JEDDAI COUNCIL YM bermesyuarat pada petang ini, Kami sebulat suara telah bersetuju untuk entry berikutnya ialah ACTION FIGURE SERIES... Nantikan entry berikut dari JEDDAI YM pada hari JUMAAT, 5hb May pada Pukul 8.00 PM.......

para peserta yg mengambil bahagian pada jumaat ini ialah :

odowsun
cu yus
beskal
alynnsis
jza _x
jemster
hanis
Ayu safura
Ax
raksasa
ijad experimental desire


Sekian, Penyimpan Mohor-Mohor YM....


Sunday, 30-Apr-2006 16:43 Email | Share | | Bookmark
H2O

 
 
assalamualaikum....

hehehe extra large, extra vaganza tuk entry kali ni.... hehehe ni pun idea dari kelab kopitiam (conf) yg dibuka tetiap malam... kredit to Fir, Fendi, Acad, Alynn, Kak Med, dan tidak lupa juga cuyus serta yang lain2 tu la.... sori la kalo ade yg tak mention... claim kemudian... hehehe simple aje kan, AIR... not more than that... ^__^
k lah... tak boleh nak celoteh panjang sgt, sbb sekarang dah jam 3 pagi... siang nnti, jam 8 pagi, kami dah nak bertolak ke Taman Negara Bako.... yeaaaa.....semoga perjalanan kami pergi dan balik, selamat... amiinnnn.
feel free to visit them :~~

Fir - http://odowsun.fotopages.com
Fendi - http://jemster.fotopages.com or http://maderjem.fotopages.com
Acad - http://axcad74.fotopages.com or http://kurotoshiro.fotopages.com
Alynn - http://alynnsis.fotopages.com
Kak Med - http://m3dusa.fotopages.com
Cuyus - http://cuyus57.fotopages.com

wassalam...







Sunday, 30-Apr-2006 16:10 Email | Share | | Bookmark
playing....

 
 
assalamualaikum...

hari ini ialah hari jadi adik ayu yang ke 16... dah besar dah dia.. ayu masih ingat dia mcam budak sekolah rendah lagi.. huhuhu ye la along dia ni, dah tak tgok dia membesar depan mata sejak dia darjah 3 lagi... cehh mcam tinggal jauh aje... bukan ape, dok asrama kan, jarang jumpe adik2...tak lama lepas tu, dia pun dok asrama, lagi la susah nak jumpa....tadi dia sms, ucap thankss for besday present yg ayu kirim tuk dia... tu kira sekali ngan hadiah dpat PMR 9 A la tu.. huhu tak baik tol along ni... hmmm untuk 2 gambar ni, terima kasih kepada rakan2 conferens yg telah mencetuskan idea untuk ayu keluar ngan hasil seni yang tak seberapa ni... hehe still learning... kamsahamida miinaa....^__^
wassalam





Friday, 28-Apr-2006 03:19 Email | Share | | Bookmark
huhu

assalamualaikum....

hehe saje je nak post 2 entry hari ni... munkin petang nnti ade lagi, tngok la selagi mood masih di tahap infiniti... hmmm ni gambr2 yang dah diperam secukup rasa.... 2 yg teratas were my best shots.... do put ur frank comment k.... ^__^ yg abang polis tu, saje je takde keje....k lah, nantikan pic pic dari Taman Negara Bako.. kami akan menghabiskan waktu cuti kami di sana for 3d2n.. 1st till 3rd May... sebelum kami bertolak ke Bintulu untuk menyemaikan khidmat disana pula.... Baasyaaahh !!!!
wassalam...








[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net