By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Sep-2006 02:25 Email | Share | | Bookmark
All about ~~~DrEaM~~~

Assalamualaikum...

Minta maaf kpada borakphoto... this time nye asgnment tak dpat nak dipenuhi pada masa yg ditetapkan... ini kerana kamera msih blom berada dlam tngan saya lagi...jadinya, saya dahulukan dngan cubaan dreamy ni dulu... insyaAllah, panjang umur kamera saya tu, akan ade la jugak gmbar merdekanye... wassalam.. ^__^

p/s: kalo anda buka speaker, anggaplah itu sbagai mukadimah kpada asignment trsebut k... hummmm





Sunday, 20-Aug-2006 02:19 Email | Share | | Bookmark
Taman Negara Bako ~ edisi 4 ( FINAL )

 
 
rumah penginapan kami
View all 14 photos...
Assalamualaikum...

Alhamdulillah, Allah panjangkan lagi umur saya untuk mnghiasi laman ni semula... keterbizian mencapai tahap cipan.... malas pun ye jugak...ehehhee.... seperti tajuk di atas, ni adalah edisi Bako yg penghabisan... diaharap anda semua telah trhibur dgn koleksi2 Bako yg lain... yang blom tgok lagi tu... sile2kan lah... sbg intro bg anda yg ingin mnjejakkan kaki ke sini...

Semalm hari Sabtu, Tanggal 19 Ogos 2006, saya bersama pasukan Bola Tampar Kolej Perubatan UNIMAS telah melakar sejarah dengan menjadi JOHAN acara tersebut,dlam perlawanan antara kolej-kolej kediaman...rasa nye inilah julung kali kot, kolej kami dpat EMAS.... ehehe tgok la sape yg main kan... bukannye nak riak tpi, itulah kenyataan nye kan... Tak terkata gembira nye semalam apabila kami brjaya menumpaskan pasukan PALAPES yg terkenal dgn kegagahan mereka... kemenangan tipis, 25-23 ... perghhhh .. nyariss betol. Gambar muke2 Johan, insyaAllah, nnti2 saya upload. Selain bola tampar, bola keranjang pun ade jugak... minggu depan kolej kami plak yg jadi tuan rumah bg acara bola jaring ngan badminton... saya masuk ke..??? humm tgk la dulu... jadi penyibuk je kot,... kasi can org lain plak dpat medal..k lah... hope u all enjoyss those pics.... ^__^ wassalam









Tuesday, 15-Aug-2006 10:07 Email | Share | | Bookmark
Nak Hantar Assignment... ^___^

its me ... ^__^
assalamualaikum semua...

berbnyak terima kasih kerana masih mngingati saya... lama sesangat tak mengemas kan laman ni... dah jadi semak-samun dah... ular pun leh beranak pinak... actually, today pun,, bzi jugak.. tmbah ngan tak sihat nye, tpi disebabkan cikgu dah marah... huhuhu terpaksa la mngupdate asingment... soo mmpersembahkan SILHOUETTE ^__________^







Monday, 24-Jul-2006 09:48 Email | Share | | Bookmark
3rd assignment

assalamualaikum...
maaf ye.. saya masih hutang satu lagi edisi bako kan... hold on jap, takde masa nak layan fp dalam 2-3 minggu ni, bizi jadi pengarah projek tuk convo akan dtang...hehehe gilerr kuasa ckit... ni pun, psal dah assignment kan... bagi can la skjap, smntara kat luar msih hujan, tak dpat nak kuar kemana2 pun... sooo enojyyy those pic yg paling ntah hapa-hapa... cam tak de effort pun ye jugak... owhh btw, cilok gmbar lama je aaa , takde nak produce gmbar baru coz my kamera still tak kuar ward lagi... jap lagi nak gi melawat dia... tgok bile leh kuar.... hmm smapai sini dulu
wassalam



YANG COMEL ^__^



[YANG BENGISS >__<



Saturday, 15-Jul-2006 07:51 Email | Share | | Bookmark
Taman Negara Bako ~ edisi 3

ini smbunngan dari entry lepas..
sekitar tempat mandi-manda
pemandangan dari dalam bot...
View all 19 photos...
Assalamualaikum ...

apa khabar semua.. sambung lagi ye edisi taman negara ni... soo after this, tinggal satu lagi edisi lah..
sesi persekolahan dan bermula... makin sibuk la akak2 nursing kita semua.. tmbah2 lagi, jadual semester kali ni yang pelik ckit. kami cume ade theory clasess tuk 2 minggu sahaja, then kami attachment kat hspital untuk 6 minggu yang akan datang ni, after that masuk klas theory balik dlam 2 minggu jugak b4 cont attachment for another 6 weeks.... huhuhu this sem, we are going to learn about EENT (eyes, ears, nose n throth) then, renal aka kidney and burn .. 2nd half sem plak acute care... hummm...yang paling bess nye plak, pada awal nya, cuti raya puasa kami cume 2 hari aje yg di peruntukkan ... huuaaaaaaaa sedisskan... Sabar je lah.. tp, atas kerjasama ramai, dapat la kami mohon dan berjaya tuk menambah cuti sampai jadi seminggu... OK la kan... walaubgimanapun, saya tetap tak blik jugak... hehehe eden dah jadi org Sarawak dah ni.... aduh laaa....

k lah, sampai sini sahaja... task baru dah kluar ~~~~ serangga ~~~~ huhuhu nntikan tayangannye.. lawatilah... http://borakphoto.fotopages.com sekian, wassalam .















[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net