By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Jan-2007 16:05 Email | Share | | Bookmark
Tunang ...

tetamu
brmarhaban..
 
View all 30 photos...
Assalamualaikum...

Baiklah, tahun ni dimulakan dengan acara bertunang. Kebetulan di kampung famil angkat ade orang bertunang pada 010107. Cute je gadisnya, baru nak naik Form 5. Pasangannya pun sama. Muda lagi dah bertunang, meriah pulak tu. Saya yang tua ni pun, belom ade lagi rombongan yang datang merisik... hai la nasib badan... huhu oklah, enjoy those pic yang tak seberapa,..... first time ni, shot event tunang.

Wassalam...






Monday, 1-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru 2007!!!.... ^__^

Assalamualaikum...

Tahun Baru menjelma lagi... bagi saya tahun ini tiada bezanya dengan tahun lepas. Hanya sekadar perubahan hari yang dilalui setiap hari... usia yang baru aje bertambah pun, saya lihat tiada mendatangkan apa-apa impak yang besar. saya masih seperti hari semalam, perasaan yang sama, berat badan yang sama, perjuangan yang sama, cita-cita yang sama, rutin harian yang sama, tapi apa yang bakal saya tempuh sepanjang tahun ini, tentunya berbeza dengan tahun-tahun sudah. Dan semua nya insyaAllah akan saya abadiakan di dalam kepingan-kepingan gambar. hehehe

Kisah hidup saya di penghujung tahun 2006, penuh liku dan ranjau.... Kisah dimana ade manis dalam pahit nya..Saya bersyukur takdir diolah sebegitu rupa. Besar hikmahnya di dalam pahit maung yang tak disangka-sangka saya tempuhi. Peristiwa saya di masukkan ke ward dan menjalani sedikit pembedahan kecil amat-amat saya hargai. Pengalaman yang saya tempuh sepanjang 4 hari di ward, sangat bermakna buat saya sebagai seorang pelajar jururawat. Ye lah, selalu, asyik kite yang jaga pesakit di hospital, bila tiba masa nya diri sendiri yang menjadi pesakit, baru tau penderitaan dan keperluan pesakit, or "patient's need"... dengan pengalaman yang tak seberapa ni, saya harap akan lebih memahami pesakit dan bagaimana untuk jaga dan memenuhi keperluan mereka tatkala berada di hospital. Walaupun saya hanya ditahan 4 hari, tapi recovery process di rumah lebih memeritkan. 5 hari saya terlantar, tak mampu bergerak aktif, dan tak mampu untuk duduk pun. 5 hari tu la,saya makan bersuap sambil baring... seronok.. ^__^ hehe adik yang kecik pun jeles. Alhamdulillah sangat saya sempat sembuh seblum pulang ke Kuching...
wassalam...



Friday, 8-Dec-2006 11:53 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Izani ... (0__0)

si comel
 
 
View all 18 photos...
Assalamualaikum....

Gumbira nya berada di samping keluarga tiada galang gantinya...ininlah antara aksi2 yg dirakam stlah seminggu berada di rumah... Izani sgt suka bergmbar... siap pilih tmpat lagi nak posing kat mana2... dan suruh je dia buat aksi ape, no hal punyo... yang paling bes, dia pnggil saya "ayong"... seingat saya, ni je la satu2 nye adik saya yg pnggil saya along seusia dia... comellah sesangat... hehehehe ^__^

Wassalam...


Monday, 27-Nov-2006 14:19 Email | Share | | Bookmark
Jom berkelah... ^__^

my lil bro
pndai posing
cari gapo tuh?
View all 12 photos...
Assalamualaikum...

Saya dah pun selamaty berada di rumah tatkala ini... gembira tak terkata.. ye la kan, dah setahun tak kelik... huhu adik kecik pun dah besar.. nasib ade Barnie tolong merapat kan jurang ayong ngan adik... kalo tak, mau 2 minggu baru nak rapat...
Lepas je my fmily fetch me at d airport, kami terus ke Pantai Irama Bachok... ape lagi, berkelah la.. tu pun sbb my dad kena ke Trenggau for 1 week keesokan hari nye... huhuhu dok umah je la seminggu ni... sik hal la kan, as long as dpt spent time with fmily.. that is the most important thing, tak kesah la kat mana pun... soo here's several pics for u all.. enjoyss.. ^__^


Sunday, 5-Nov-2006 14:42 Email | Share | | Bookmark
Raya lagi...

bersama memeriahkan suasana
Safri n frenzz
Safri in action...
View all 7 photos...
Assalamualaikum...

Beraya di Kuching sama meriahnya dgn di Malaya.... malah mungkin lebih meriah lagi... seronok berjalan raya dengan Safri ( http://matsap.fotopages.com ) dan kak Med ( http://m3dusa.fotopages.com ) . Tak tau la mereka dah upload gmbar ke blom. sik hal la kitak nanggar jak duluk... tinjau-tinjau.. ^__-

Pagi tadi, kamek org FMDC Srawakian, get together @ Santubong Resort near d beach for model shoot, ramai yang datang... dekat 10 la jugak.... gmbar2 nye kemudian saya upload kan... sementara tu, nanggar sitok duluk http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?p=130584#130584 hehehe masih bizi ^__^... k la till next time..

Wassalam



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net