By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Feb-2007 09:08 Email | Share | | Bookmark
Kg. Peliau Bungai, Bekenu, Miri...

on d way
isi minyak jap
arrival
View all 63 photos...
Assalamualaikum...

Dalam satu page ini, saya persembahkan kisah lengkap percutian saya dan rakan2 mengikuti program Bakti Siswa selama 4 hari di Miri. Tak prlu rasanya saya bercerita pnjang mengenai percutian kali ni, kerana telah pun saya kisahkan / ceritakan pada setiap caption di bwah..

Keseronokan yg tak terhingga..!!!. mmbuatkan percutian kali ni, SANGAT-SANGAT memuaskan hati dan saya rasa benar2 puas bermain... yg paling menyeronokkan bagi saya, adalah silaturrahim yg terjalin antara rakan seperjuangan yg telah lama tak bersua muka... satu perasaan yg sgt bahagia... tak dpt digambar kan dgn barisan huruf2 yg ade di keyboard saya ini.. ^__^

semoga anda semua turut merasakan keseronokannye smbil meninjau2 photo2 yg dpat saya hidangkan.... Wassalam....




Wednesday, 14-Feb-2007 13:45 Email | Share | | Bookmark
Journey to Serikin... ^__^

 
rambang mata
mata satu nak pilih ni...
View all 29 photos...
Assalamualaikum...

Serikin ni kat sempadan Kalimantan, Indonesia... perjalanan ke sana menggunakan kereta hnya 1jam1/2 dri Kuching.. jalan raya ke serikin melalui pekan Bau, sangat tidak smooth... ade tiga kali dalm jarak 4-5 KM akan menempuhi jalan yang tidak berturap... tanah berdebu, sebelum smpai ke pekan Serikin ni... jalan yg berturap hnya apabila melalui kampung shaja... ntah la knape.. n this is my 2nd time being here...wlaupun on d way tak bess, tapi bila dah smpai sana, semua tu dilupakan serta merta... ye la kan, bila mata dah jadi rambang.. tgok mcam2 produk dari Indon n Srawak yg dijual disana... ala-ala mcam rantau panjang la ni... pasar ni hnya di buka hari minggu sahaja... kalo pergi hari ahad tu, tak bnyak pilihan brang yg tinggal.. itu pun dok lama kat satu kedai, tak tau nak pilih yg mana satu... hehehehe.. besala...

hmm after dah hbis bershoping smpai perut pun dah lapar... gi makan, solat n pastu jenjalan kat Bau... sblum balik, singgah jap kat Semenggoh Park.. ni tmpat org Utan... kami kejar masa masa tu, sebab nak smpai kat sana waktu feeding time... kol 3 ... tpi orang Utan nye tak mau turun n tak layan makanan yg disediakan kat bwah ni, coz sekrang tgh musim buah, jadi mereka seronok bersuka ria mngahbiskan buah buahan kat atas pokok jah... tak merasa la nak pegang2 org utan masa gi ari tu... nak capture pic org utan pun sik dpat... huhuh jauh sgt..

Ape ape pun, we enjoyyy sgt.. duit habis pun takpe... asalkan enjoy... hehe ^__^

Selamat Bercuti semua..!!!! Cuit ni, saya ke Miri... insyaAllah, nantikan cerita bergambar saya ke Miri pulak... ^__^





Thursday, 25-Jan-2007 16:39 Email | Share | | Bookmark
Assignment lagi... ^__^

 
 
 
d Advertisment.... u can find this in it's original page @ http://borakphoto.fotopages.com



Ini lah antara hasil yang dpat dipamerkan... tak tau la yg ni menepati syarat dan terma atau tak... ^__^
Saya memilih tema berunsurkan tumbuhan or nature... cume gmbar ke3 tu, tak dapek nak remove coz ade org suka la pulak.. hehehe mekasih ye.. ^__^

1) Menggapai awan


2) Di Celahan itu...


3) Garisan Ikatan


4) Jauh perjalananku...


Tuesday, 23-Jan-2007 12:27 Email | Share | | Bookmark
Hujan ',',',',','

 


Quote:
Hujan hari-hari, sepanjang hari
Hari-hari, sepanjang hari hujan
Sepanjang hari, hari-hari hujan
Hujan sepanjang hari, hari hari
HARI-HARI HUJAN SEPANJANG HARI .....


Saturday, 20-Jan-2007 06:33 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 10 photos...






[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net