By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  [29]  >  >>]    [Archive]
Sunday, 28-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kemas rumah

dah hbis kemas ke kak??
dah nak balik
silakan..
View all 8 photos...
LOCATION: 141C, lorong bintang, 93150 kuching, sarawak
TIME: saturday, 2pm
DESCRIPTION:: rumah yg banyak meninggalkan kenangan manis dan pahit serta payau. disinilah tinggal 9 org anak gadis yg hidup merantau di negeri org sblm memesing buat haluan sendiri..hehehe haluan mane plak.. sume dah masuk asrama.
so.. sblm return kunci kat landlady, kene la kmas dulu kan...




Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jalan-jalan kat unimas

kemek
lisa
t-mah
View all 17 photos...
LOCATION: main campus unimas, Kota Samarahan...
TIME: friday, before noon
DESCRIPTION: konon-konon nak berurusan ngan HEP kat cni.. tpi borang tak isi ngan lngkap..nak datang lgi skali, ingat dekat ke??? at d end, takde pe-pe pun yg dicapai kt cni.. cume 1 of my frenz je lah gi tukar "password" ATM card die...pastu cam bodoh2 je.. kitorng pun balik..
tp yg best nye kat cni, kitorng dtg mase stdnt sume tgh having their lunch.. ape lagi join la..
nak dijadikan cerita, nie lah 1st time kot rase cam budak U..suasana kat cafe tu yg best..kalo nak hrap kt faklty tu?? emmm kim salam jelah.."no wonder la ramai buleh dpt psngan kat U.."kata T-mah kpd kami..


Monday, 22-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
new hobby

my boy yg gemok
oops... censored
ye ye dpt kete.. ^_^
View all 4 photos...
assalamualaikum sume...
this is my new hobby i guest. b4 dis x de hoby pun, at last jumpe gak hobby yg spadn ngan jiwa dan raga ku.. he he he
hope u guys enjoy dis page...
buat masa nie ia hanya skdar experiment..
nantikan pic-pic yg lbh menarik after dis k...


[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  [29]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net