By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Nov-2007 12:36 Email | Share | | Bookmark
Raya 07

Assalamualaikum semua ^____^

Dah teramat lama saya tidak datang menjenguk ke sini... dah penuh ngan sawang pun. hehe

Hari ni dah hbis exam.. 2 paper je pun..

Masih tak terlambat kan untuk ucapkan SELAMAT HARI RAYA ^__^ ....












Monday, 5-Nov-2007 14:18 Email | Share | | Bookmark
Assignment dtg lagik.. ^__^



Thursday, 12-Jul-2007 14:54 Email | Share | | Bookmark
Welcome to Final Year !!!! ^___^

dinihari
 
 
View all 9 photos...
Assalamualaikum....

nape lmbt update? Bizi...hehe Baru je naik dari bercuti ni... Alhamdulillah, Berjaya jugak saya sampai ke final year ni... sekejapnye masa berlalu... di saat2 begini, kebnyakan org akan kata kenangan lalu sperti baru shja dialami semalam.. indah, kelam, saat suka dan duka... tak lama lagi, sekejap shaja lagi, kami semua akan bawa haluan msing2... apela aku nak jadi bile dah besar ni... heh heh heh ... jadi nurse yang bertauliah la apa lagi...

k la... tahun ni, baru shaja bermula . Jadi masih bnyak lagi kenangan2 baru yang bakal di cipta.. atau kenangan yg mungkin berulang.. masalah makin bertambah, beban makin berat.. dngan Final Yr Project yang saya pun tak tahu lagi nak buat tajuk ape ni... huaaaaahahahhaha tolong la.. sesape kat cni leh tolong top up idea ckit... yg berkaitan ngan kesihatan sejagat.. ^__^

Wassalam



Saturday, 26-May-2007 13:16 Email | Share | | Bookmark
Nurses' Day

awal pagi
smbil2 tunggu bus
chit chat dulu
View all 64 photos...
assalamualaikum...

seperti yg dijanjikan.. terupload lah sudah edisi Nurses's Day - 12 May 07..

k, ENJOYYY !!! gmbar bnyak giler ni.. sume kasi sumbat dalm satu entry, hehehe ^__^







Monday, 14-May-2007 14:41 Email | Share | | Bookmark
Mental Health Practicum

 
 
 
View all 9 photos...
assalamualaikum semua....

Mental Health Practicum ni, actually dah lama lepas... b4 final exam lagi... cuma kinek tok jak, baru dpt upload gmbar2 nya.... posting kat cni, mmg besss, terhibur, dan mnghiburkan.... wlaupun, mcam main2 je... tpi stresss dek krana asgment n assessment di sana tak kurang hbatnye... huahahaha. Sepatutunya, ada lgi gmbar2 masa smbutan besday party n aksi aksi patients berkaraoke... malangnye, file gbar2 tu tah kemana... huhuhu dah lama sgt, smpai da tak ingt simpan kat mana.. ni je la yg dapt di muatkan dlam siri kali ni... owh, btw this is during our last week attachment, and we organized sukaneka for them under occupational therapy unit.... bnyak acara lagi selain makn biskut ni, tpi tak dpt nak rakam bnyak, sbb kami terpaksa join meraka bermain... ^__^ SOOOO FUNNN !!!!

HAri Jururawat sedunia baru aje berlalu pada 12 May yg lpas.... smbutan tahun ni, kami buat di Ranchan Waterfall.... saya berkesempatan meminjam d80 frm one of FP-an.... insyaAllah, gmbar2 nya akan diupload tak lama nnti... ^___^




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net