By: ct ayusafura muzamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Apr-2006 02:17 Email | Share | | Bookmark
D70 di ribaan ku ...

assalamualaikum...

ayu sbnarnye dlam keadaan mood yg infiniti... tak reti nak buat ape... takde hati nak buat ape2 pun.... my feeling also is zero... tak happy, tak pulak runsing, ta rasa nak makan, tak rasa nak tidur, tak rasa nak tngok cd, pun takde idea nak letak ape dalam fp ni... dari smlam dok belek gambar2 lama yang ade dalam komp ni.. pun takde yang dpat mnggambarkan infiniti mood yang ayu ade skarang... huhuhu.... susah jugak kan kalau macam ni....
hmmm tpi, kisah psal d70 ni begini, di snap pada hari dan waktu yang sama tatkala ayu dapati kamera pns ku gagal berfungsi dengan baik.... sebab tu la kualiti nye kureng ckit... ayu snap dalam keadaan sedang meriba d70 tersebut di dalam bas, sebaik selepas tamatnye lawatan kami ke sekolah kanak-kanak istimewa.... seronok betol gi kat sana,.... i got several pic from there.. only if u guys request for it, then i'll post here... hehehe malas sbnarnya nak resize pic pic tu rite now.... hmm tu kamera faculty sbnarnya... kami pergi bersama2 photoG fac kami... Mr Zamri... tankiu Bro, kasi ayu pinjam kamera tu sat.. sempat ayu snap gune kamera tu 2-3 kali...walaupun, hnya dlam bas... bukan ape, tak berani nak mintak pinjam masa lawatan tu... heheehe
okey la itu aje untuk entry ni.... wassalam...



Tuesday, 25-Apr-2006 09:22 Email | Share | | Bookmark
getting seriousssss

 
 
 
assalamualaikum

hari ni dah abih 2 paper, one more to go.. esok paper peaditrik... huhuhu nota tgh bersusun kat sblah ni... lek dlu... tdi dah penat perah otak..... susssahhh gileerrrr.. aduh la...tawakal aje la skang ni.... tak bleh nak buat ape dah... tu la sape suruh tak blajar bebetol.... huhuhu ....okey la, there are several pics i would like u guys to really put comments on those.... kamsahamida..... ^__^

wassalam...


Quote:
ade bakat jadi wedding photoG tak?.. hehe ^__^



Quote:
hahaha saya ske pic ni... ^__^



Quote:
what do u think..??.. ^_^


Saturday, 22-Apr-2006 10:17 Email | Share | | Bookmark
Take a break... ^_^

assalamualaikum....

Quote:
Hari2 berlalu mendewasakan seseorang. Pelbagai pengalaman pahit-manis ditempuh. Pelbagai karenah manusia ditemui. Pertemuan, perpisahan, penantian, kegembiraan, kesedihan, itu semua suratan dalam kehidupan yang hendak tak hendak perlu kita hadapi. Kadang-kadang kita dikelilingi ramai orang, tetapi kita kesepian, rasa keseorangan, entah mengapa kita sendiri pun tak pasti. Kadang-kadang kita perlu membuat pilihan dalam meniti hari-hari, pilihan yang dibuat pula adakalanya membebankan diri sendiri, tetapi kita redha kerana mungkin pilihan kita itu menggembirakan seseorang. Masalah yang datang bertimpa-timpa membuatkan kita rasa nak lari dari dunia kesesakan itu, biarlah walau sekejap cuma. Ada orang kata, walau tak dapat pergi sejauh yang mungkin, pergilah ke tempat yang palig tinggi. Hanya untuk meninggalkan kesesakan itu sekejap, sebelum kita dapat kekuatan untuk menghadapi nya semula. Dan semoga kita semua beroleh kekuatan untuk menghadapi hari-hari mendatang. Pohonlah kekuatan tersebut dari Allah S.W.T. Sesungguhnya Dia Maha Mengetahui dan Maha Pemberi.


wassalam...





Monday, 17-Apr-2006 01:43 Email | Share | | Bookmark
sukan air 3

kolej perubutan
kolej alamanda beraksi
lagi
View all 16 photos...
assalamualaikum....

terima kasih kepada penggemar2 sukan kayak... seronok kan... hehehe...edisi kali ini, memaparkan aksi penyokong2 pulak... pertandingan ni, di kategorikan mengikut kolej kediaman, jadi kalo nak tgok kolej mana paling havoc... kha-jaa..check it out...
wassalam



Friday, 14-Apr-2006 09:13 Email | Share | | Bookmark
sukan air 2

dari kejauhan
dah dekat dah...
tu apehal tu??
View all 21 photos...
assalamualaikum.....

hari ni, takde story panjang.... entry b4 this, tak de kaitan ngan air ekk.. hehehe tu sbnarnye acara tuk para pengunjung n penyokong... hadiah lumayan... t-shirt sukan air pelbagai warna... one of d girl kt gmbar memanah tu, adalah pemenang... seronok kan main panah- panah, sya sendiri tak dpat peluang pegang panah, bsur apatah lagi... bukan ape acara air sya beturut2..... tpi, sya tetap enjoy... Bah-Syah....!!!hehehhe k lah ade lagi edisi sukan air ni.... keep stay tune k....
wassalam....



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net